Indlån

Op til 2,10%

Hvis du elsker at se din opsparingskonto vokse, men ikke bryder dig om uroen på værdipapirmarkedet, bør du overveje en højrentekonto hos FIH Erhvervsbank. Her vokser din formue i ro og mag med op til 2,10% om året – uden de bekymringer som følger med andre investeringsformer.

FIH Højrente er en opsparingskonto til både privat- og erhvervskunder med fordelagtige rentesatser. Du binder dine penge i op til 5 år, og jo længere vi må låne dine penge, jo højere rente får du. Vores konti kan også benyttes af unge under 18 år og udlandsdanskere, men kan ikke benyttes til pensionsmidler. Der kan ikke være medkontohaver på vores konti. Du behøver ikke skifte bank.

Indskud på Højrentekonti skal indgå samme dag, hvorefter kontoen bliver låst. Der kan således ikke indskydes løbende på Højrentekonti. Hvis du ønsker at indskyde yderligere beløb, skal du blot oprette en ny Højrentekonto via netbanken. Du får automatisk oprettet en FIH DtD (Konto uden binding). Du kan med fordel bruge DtD kontoen til opsamling af beløb.

Du har mulighed for at få udbetalt en del af eller hele indskuddet før bindingsperiodens udløb. Der beregnes en dekort (strafrente) af det udbetalte beløb. Du kan læse mere om førtidig hævning her:

Vælg din konto

KONTO
Rente*
Binding
Privat
Erhverv
FIH DtD
0,40%
Ingen
FIH HØJRENTE    3  
1,00%*
3 mdr.
FIH HØJRENTE    6  
1,10%*
6 mdr.
FIH HØJRENTE   12 
1,20%*
12 mdr.
FIH HØJRENTE   24 
1,30%*
24 mdr.
FIH HØJRENTE   36 
1,70%*
36 mdr.
FIH HØJRENTE   48 
1,90%*
48 mdr.
FIH HØJRENTE   60 
2,10%*
60 mdr.

Alle rentesatser er vist som den årlige nominelle rente (årlige rente inklusive renters rente).
Fast rente i bindingsperioden (førtidig hævning 1–5 % dekort).
Indskud min. 25.000 kr., max. 10.000.000 kr.
* Gælder for indskud modtaget senest den 26. august 2014.

Selvbetjening når det passer dig

Vi tilbyder nogle af markedets mest attraktive rentesatser på indlån. Det kan vi, fordi du betjener dig selv via netbank. Du bestiller din konto og indsætter dit indskud over nettet, når det passer dig. Og har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon og mail.

Du får en sikker og brugervenlig adgang til din netbank, så du nemt kan oprette og følge din opsparing. Find den konto der passer bedst til dig og bestil her på hjemmesiden